Ексклузивно в Show.bg: След като обяви, че се разделя с Емилия, Жорж Башур изтри профила си във Фейсбук! Изневяра ли е причината?

0

- Advertisement -

Тази сутрин половинката на фолк-певицата Емилия – Жорж Башур  хвърли в съмнения й догадки феновете й с този пост:  „Всичко има начало, но има и край. Може да не е желан, но е край!”, написа бизнесменът. Няколко часа след това изтри   личната си страница в социалната мрежа, видя Show.bg.

 С което само потвърди, че нещо в отношенията  им с Емилия не е наред и то е твърде сериозно.

Светкавично светските клюкари започнаха да гадаят каква може да е причината. Според близки до Емилия, певицата се е изкушила и е изневерила на мъжа си. Други пък категорично отричат тази възможност, аргументирайки се с факта, че откакто е заедно с Жорж, Емилия ходи с охрана и на участия и в ежедневието си.Така че няма как и кога да кръшка. Но най-сигурното е, че Башур е взел финалното решение за раздялата.

Засега всичко останало се върти в сферата на предположенията и догадките. Но е безспорно е, че гръмна страшна бомба, тътенът от която няма да заглъхне скоро.

Прави впечатление, че Емилия не реагира по никакъв начин на случващото се.

Доскоро семейство Башур не спираха да си разменят сърчица и мили думи пред очите на всички свои последователи.

Последният пост засвидетелстващ любовта му към Емилия датира от 7 февруари, когато е публикувал новото парче на певицата и е написал „Гордея се с теб”. Какво се е случило в рамките на тези няколко дни, можем само да гадаем. Но  вероятността, това да е поредната разпаднала се семейна двойка е огромна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече