Ако не беше Баровеца, нямаше да има Алисия

0

- Advertisement -

„В личен план не съм успяла да създам здраво и хубаво семейство, но пък това, че съм майка е голям успех за мен”, споделя певицата

Алисия подрани с равносметката за рождения си ден. Хитовата изпълнителка на „Ара мюзик”, която празнува 37 години на 1 март, се чувства късметлийка за всичко, което е успяла да постигне. Благодарна е, че е успяла да сбъдне детската си мечта и днес продължава да поддържа добро ниво в кариерата си.

„В личен план естествено не съм успяла да създам здраво и хубаво семейство, но пък това, че съм майка е голям успех за мен”, сподели Алисия при последната си медийна изява. Тя прекарва всяка свободна минута със сина си Валери, който е от връзката й с футболиста Валери Божинов. В любовта певицата също е щастлива. Има мъж до себе си, но държи да го запази в тайна.

„На този етап от живота си съм доволна от себе си и смятам, че всичко, което се е случило в миналото ми, е трябвало да се случи. Не бих променила нещо”, изтъква Алисия и добавя, че дори трудните моменти са допринесли да се развие като личност. Тя не е изгубила жаждата си да постига още, да научи нещо ново, а в професионален план продължава да твори със същата отдаденост.
Алисия мечтаела от дете да се изявява на сцена. Родителите й не са я спирали, но все пак настоявали да наблегне на ученето. Затова и бъдещата звезда дори не се изправила пред дилемата дали да продължи образованието си в Консерваторията. А и Ася, както е рожденото й име, била доста срамежлива и не пеела пред близки и приятели. Веднъж се записала на аудио касета, скрила я, но баща й я намерил. Той не се занимавал професионално с музика, но свирел на китара. Занесъл касетата на Илиян Михов-Баровеца, с когото са близки приятели. Хитовият певец преценил, че Ася има талант и пожелал да я види. Баща й я завел при него и тя изпяла няколко песни. Започнала да ходи на уроци при Баровеца, който и днес е преподавател по музика в столично училище.


„Ако не беше Илиян Михов, нямаше да има Алисия… Оцених това подаване на ръка и успях да се възползвам от него”, споделя тя и допълва, че Илиян Михов я запознал с продуцентите й от „Ара”, с които работи вече 15 години.


Тя не планува да празнува музикални годишнини. Според нея важното е, че толкова дълго време успява да се задържа на едно добро ниво на музикалната сцена. „Провал за мен не съществува. Това са уроци. Няма как животът да бъде перфектен във всяко отношение и да знаем и да взимаме правилните решения. Всичко това са уроци и ние с годините се научаваме на много неща”, споделя Алисия. Тя извървя доста дълъг път, докато започне да прави хитове. Първите й песни нямат кой знае какъв успех, някои даже не са познати на широката аудитория. Певицата отчита, че в някакъв момент добила увереност да взима дейно участие в творческия процес, което й позволило да изгради свой музикален стил.


„Знам, че съм успяла жена като цяло, но не мога да кажа: „Стигнала съм върха си!”. Въпреки че в момента се чувствам много добре и бих била благодарна и щастлива да запазя това ниво доста дълго време, но имам желанието и нуждата да се развивам все повече и повече, да уча нови неща”, отсича Алисия. Тя определя като най-щастлив миг в живота си когато се е родил синът й Валери. Смята, че е успяла да го възпита като добър човек, а момента се учат на упоритост, постоянство и търпение. Алисия се стреми да имат общи занимания, като дори ходила с него на тренировки по футбол. Учели заедно, като певицата настоявала той да чете повече книги.
В любовта певицата също е минала през трудни моменти. Днес е щастлива, защото има мъж до себе си – бизнесмена Симеон Филипов. Той не е популярна личност, заради което Алисия не вижда причина да афишира връзката им. А и има неприятен опит от публичната си връзка с футболиста Валери Божинов, който е баща на сина й. Тогава нямало как да се избегне, тъй като той е известен, а и имали общи ангажименти, каквито били благотворителните инициативи, с които се ангажирали.


„Любовта може бъде за добро и за лошо.
Както казват старите хора, както си омесиш баницата, така ще си я хапваш. Така че понякога ми е влияела зле, понякога ми е влияела добре… Опитвам се да я омеся. Понякога ми се е получавало, понякога не толкова”, споделя певицата с усмивка. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече