Елена забранила на Бербатов да се занимава с футбол

0

- Advertisement -


Димитър Бербатов е получил категорична забрана от жена си Елена да се занимава с футбол оттук-нататък, научи „Уикенд“. Без дори да го пита, съпругата го предупредила най-сериозно дори да не му минава през ума да кандидатства за нов президент на БФС. „Не искам да те развяват по телевизията и вестниците, и да те плюят за дузпи и засади“, нареждала половинката на Бербо. Още повече, че подобно нещо нямало да се отрази добре на психиката на двете им вече поотраснали щерки Деа и Елиа.

Когато се отказа от националния тим преди десет години, Бербатов каза, че един ден ще дойде да ни оправи футбола. „Само през трупа ми!“, отсякла наскоро жена му. Според нея, семейството си имало достатъчно пари и инвестиции в имоти, за да живеят в лукс.
Единственото, за което Бербатов имал разрешение от нея, било да отскача понякога до Англия, за да коментира мачове. Митко вече няколко пъти гастролира в ефира на Висшата лига, където се изяви като добър анализатор в студиото заедно с други бивши величия. Срещу това Бербатов получава солидни хонорари, а и поддържа имиджа си на Острова.


Другият спряган за бъдещ президент на БФС Стилиян Петров също е дал на заден ход, разбра „Уикенд“. Стенли щял да продължи да живее в Англия със семейството си, макар и вече да е получил предложение да се кандидатира за поста.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече