Плеймейтката Михаела Тодорова завлича пари от клиенти, продава гащите си за 50 лева, задоволява урофилски мераци (Сензационни подробности и снимки)

1

- Advertisement -

Никой и никога не е успял да избяга от миналото си. Доказва го  пресният скандал с актуалната носителка на титлата Мис Плеймейт Михаела Тодорова.

За крехките си 21 години, Михаела е натрупала солиден бекграунд и професионални умения, в област, която мнозина наричат „най-древната професия”.

Мацката е родена в Казанлък, но според запознати не е стъпвала от доста време там, тъй като е задлъжняла на свои клиенти, които е дарявала с професионални ласки.

За това алармира и читател на Show.bg,  който е изпратил чат между потърпевши от деянията на наглата Михаела. От сигнала става ясно, че Михаела дължи пари на много от участниците във виртуалния разговор. Дали ги е гепила или взела „назаем”, не става ясно. Един от ужилените дори предлага награда, за да намери крадлата и да си върне парите.  

След като е направила каквото е могла в родния си град, „красавицата” се мести в Слънчев бряг. Там възможностите са много повече, а клиентите по-платежоспособни. И се започва!

Кариерата на Михаела потръгва. Въпреки че не е красавица, момичето жъне успехи сред силния пол, защото притежава по-нестандартни умения, с които омагьосва клиентелата. Хваща се на работа като хостеса в заведение край морето, където пияни клиенти се редят на опашка да получат орални ласки само за 30 лева.

„Тя работи по-евтино от тези на магистралата”, пише момче, което явно се е възползвало от услугата. 

Един от участниците в споменатия чат дори твърди, че има клип с изпълненията на бъдещата плеймейтка, в който тя пие урина (урофилия – полово влечение към миризмата на урината). Колкото и гнусно да звучи, това си част от занаята!

Талантът се предава по наследство!

Очевидец твърди, че майката на Михаела е продала нейни носени цяла седмица прашки на стар мераклия за 50 лева. Покойна братовчедка на миската също се е ползвала с не особено добра слава в Казанлък.  Мистерия остава от какво се е споминала, но за мъртвите или добро, или нищо.

Та, решена да превземе върхове с помощта на богати старци Михаела Тодорова се озовава в София. Тук вече бавно и полека стига до леглото на Христо Сираков, известен със слабостта си към развратни млади селянки и с едни по-особени сексуални мераци, предвид възрастта му.

Той пък трасира пътя й към короната на Мис Плеймейт, чрез приятеля си Любен Дилов – син, който притежава правата за провеждане на конкурса в България.

И ето! Короната изгрява върху русата главица на Михаела. Няколко медии отразяват победата на палавата девойка. Името й се завърта в жълти медии. Цената й леко се покачва. Вече не мори устица само за 30 лева, изкарва почти тройно. И изведнъж  попада в предаването на журналиста Мартин Карбовски. Той показа „звездата” в  епизод на авторското си предаване и я направи малко по-известна от нейните колежки, които се трепят на същия фронт от години.

 Та в предаването Михаела бе принудена да се прави на състрадателлна и да разлива безплатен обяд на просяци.

Според запознати това се случва след уговорка между Мартин Карбовски и Михаела: „Ти ще ми правиш безплатна компания, ще пътуваш с мен из страната за по 2-3 дни, а аз ще те направя известна”. Явно са си са си стиснали ръцете! И не само!

1 Коментар
  1. Александър казва

    Пълна лъжа е това, тази статия е от Деян Гешев чатовете са пак на Деян Гешев той си прави различни профили в фейса и сам си пише и отговаря с цел да я злепостави той прави и фалшиви профили на Михаела а той самия има поне десет фалшиви профили .След като Михаела разбра че е психопат който я предследва тя не можа да се отърве от него ,полиците му бяха приятеи и си затваряха очите за неговите престъпления .Две сезона работи на морето в лацубанита салонна управителка за да не я преследва Деян Гешев ,а този човек трябва да си плати за престъпленията органите на реда не си вършат работата .

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече