Папи Ханс: Не ми е смешно, като ме набеждават, че съм на „левия бряг”!

0

- Advertisement -

Певец, поет, писател, сценарист на клипове, собственик на рекламна агенция, бивше гадже на поп изпълнителката Дара – всичко това е Константин Трендафилов. Големия си пробив в шоубизнеса той направи с хитовете си „Кекс” и „Супер палав”, а популярността му нарасна допълнително и покрай участието му във „ВИП Брадър 2018” и „Като две капки вода”. Артистът с псевдоним Папи Ханс и друг път е давал интервюта в „Уикенд”, но сега поводът е новото му парче с потенциал да стане мега хит. Песента „Стига” ще излезе на 29 януари, а темата й е изневярата.

– Папи, на 29 януари излиза новата ви песен „Стига”. Много ли работихте по нея? Кое ви вдъхнови, за да я създадете?
– 2019 година ми беше много натоварена. Основно бях ангажиран с подготовката за новата песен. Бях планирал да издам „Стига” през 2020-а. Парчето е посветено на нещо, през което повечето хора са преминавали през живота си –изневярата и гузната съвест. Темата винаги ми е била много любопитна, защото и на мен ми е било трудно да съм верен във връзка. „Стига” е един от многото проекти, които искам да реализирам тази година. През 2020-а ще бълвам доста. Новата песен е малко по-сериозна. С нея се върнах към времето, когато Константин Трендафилов пише текстовете на Папи Ханс. Искам да видя как ще сработи това като формула за мен. Движа си и рекламната агенция. За по-малко от година станахме сред най-силните дигитални агенции.


– По-добре ли печелите от музикалните си изяви и рекламната агенция,
отколкото от книгите, които пишете?
– Със сигурност печеля значително повече от музиката и агенцията. Книги днес почти не се четат. Дори успешните романи продават максимум по 2-3 хиляди копия. А с една песен стишат до милиони гледания. За съжалени, книгите не са бизнес, който може да се вземе насериозно.


– Успял ли сте във финансово отношение?
– Мога да кажа, че съм успял, но не и, че съм богат. Никога не съм очаквал, че ще разполагам с възможностите, които имам на тази възраст. Дори не съм си мислил, че въобще някога ще ги имам. Не се къпя в лукс по никакъв начин, просто най-сетне мога да си позволя хубав живот.


– Казвате, че ви е трудно да останете верен, когато сте във връзка. Значи ли това, че се е случвало да изневерявате?
– Да, определено. Случвало се е, но последно беше преди години. Взех си поуката, опитах горчивия вкус на гузната съвест и се опитвам да живея по друг начин. Трудно е, но се старая. Всички правим грешки и залитаме понякога.


– Жената до вас прости ли изневярата?
– Тя дори не разбра.


– А на вас изневерявали ли са ви?
– Никога не съм разбирал. Предполагал съм, че се е случвало. В днешно време е трудно да се дефинира изневярата – съобщение, следване в социалната мрежа и т.н. В този смисъл ми е трудно и на мен да очертая граници. Разбера ли за изневяра, мисля, че не бих я простил. Не е важен самият акт, а това, че той показва посоката – явно главата на партньора е другаде. Изневярата е симптом за по-голям проблем, за липси във връзката. След нея е трудно да се продължи.


– В момента има ли жена до вас? Тръгна мълва, че сте се събрал отново с португалката Рита, с която преди време имахте лятна авантюра…
– Не, няма и това е така от доста време насам. Може би от лятото преди да вляза във „ВИП Брадър” нямам жена до себе си. Преди 2-3 месеца ходих да видя Рита, но това беше както се отива при стар приятел.


– Дразните ли се, когато ви приписват връзки с Тита и Мария Илиева?
– Приемам това като някакви майтапи. Честно казано, смея се на неверните твърдения за мен.


– Представят ви и като бившия на Дара. Това ядосва ли ви?
– Става ми дори приятно, нямам нищо против. Връзката ми с Дара е една от най-хубавите, които съм имал. Изключително спокойна, много приятелска, създала жизнерадостни спомени. И до днес с Дара сме страшно добри приятели. Чуваме се често с нея.


– Защо не направите опит да се съберете?
– Не правя така, за жалост. Предполагам, че и тя, но мога единствено да говоря от своя гледна точка. Умът ми просто не работи по тази схема. Ако съм приключил романтичните си отношения с някоя жена, после просто не мога да я възприема пак по същия начин. Много лесно можем да останем приятели, а и оставаме такива, но е невъзможно да имам любовно влечение към нея.


– Смеете се на измишльотините по ваш адрес в медиите, но дали приемате с чувство за хумор и клюката, че сте минал на „левия бряг”?
– Всяко търпение си има граници! Това, което казвате, съвсем не е майтап. Дори успях да осъдя една медия, която пусна такива слухове за мен и фалшиво интервю. Смея се на измислиците, но когато клеветата е сериозна, съм способен да направя всичко и да съсипя автора й, който иска умишлено да ми навреди.


– Споделял сте, че през голяма част от живота си сте мислел, че изглеждате „като гъз”. Кога променихте мнението за себе си?
– (Смее се.) Някак в един момент си изместих фокуса и спрях да обръщам внимание на това как изглеждам. Разбрах, че не само външността прави човека. Когато имаш какво смислено да предложиш и направиш, външната красота е просто дреболия. В моя случай колкото повече успявах да разбирам нещата, които правя, да придобивам знания, да ставам по-нормална и завършена личност, толкова повече не ми пукаше за визията ми. Тийнейджърите се чувстват неуверени и зле, защото са твърде млади и нямат арсенал от умения, върху който да повдигнат самочувствието си.


– Каква е причината да си пуснете дълга коса, брада и мустак?
– Дългата коса ми е от 2 години. Исках да пробвам нещо различно. Започнах да забелязвам как всички мъже изглеждат еднакво и това ме отблъсна. Не исках да се чувствам като правен по калъп. Реших да експериментирам.


– Нали не е вярно, че сте започнал да се държите надменно с феновете, че дори на малки деца сте отказвал автограф? Злите езици твърдят, че сте си бил вирнал носа, по интернет форумите има коментари, според които от усмихнатото и позитивно някога момче сте се превърнал в „надут пуяк”…
– (Смее се.) Не, не е вярно. Ако някой има проблем с мен, нека да ми се обади по телефона. А ако няма телефонния ми номер, тогава няма право да има проблем с мен. Обикновено такива писания идват от лица, които изобщо не ме познават и  не знаят за какво става въпрос. Аз съм човек, който по никакъв начин не се е променил през годините като отношение към хората. За съжаление мнозина не разбират, какво е да проявяват елементарно възпитание. Много пъти се е случвало да хапвам в някое заведение с приятели и докато ми е била пълна устата с храна, някой е идвал и е искал да се снимаме. Това е абсолютна простотия! По никакъв начин не трябва да се угажда на такива неща. Когато искаш услуга от някого, трябва да изчакаш правилния момент. Има хора, които, уви, си мислят, че понеже някой е станал известен, им дължи нещо. Не, не дължа на никого нищо. Но ако ме попитат, както трябва и проявяват учтивост, аз също съм учтив. Добър съм към тези, които са добри с мен.


– Бихте ли участвал отново в телевизионен риалити формат?
– Непрестанно отказвам предложения. Причината да е така е, че искам да участвам само в неща, които са наистина добри, които повдигат нивото и в които мога да се изявя, както трябва. По-голяма част от продукциите, стигащи до екран, за съжаление не са такива и аз нямам намерение да съм част от тях. Все си мисля и си представям, че в България са много мислещите хора, които могат да правят качествени проекти. Ще ми се да виждам това по-често, не желая да подкрепям посредствеността, липсата на професионализъм и простотията.


– Близките ви как са? Виждате ли се?
– Всяка неделя вечеряме с майка ми, сестра ми, мъжа й и племенницата ми. Хубаво ми е, когато сме заедно. Семейството е важно за мен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече