Камелия: На сцената съм певица, вкъщи – жена и любовница!

1

- Advertisement -

Камелия е сред най-популярните поп фолк певици.От 5 години тя не е част от музикалния гигант Пайтер. Ето какво споделя в интервю за „Галерия“ звездата за времето, в което сама се справя и успява да се задържи на музикалната сцена.

-Камелия,  изминаха пет години, откакто напуснахте Пайнер. Имахте ли тогава някакви цели, очаквания, които да не са осъществили?

– Нямах никакви цели. Изтече ми договора и не пожелах да го подновя. Не си тръгнах заради финансови несгоди, а не ми харесваше как системата започна да работи, нямаше какво да си дадем и какво да си кажем. За мен беше важно да си тръгна начисто.  Нямах никакви цели, защото знаех че навън не е за всеки. Не е лесно да си сам срещу голям монопол на пазара. Първите една-две години не беше много трудно, защото загубих  баща ми. Беше много тежко чисто емоционално. В последствие се успокоих, разбрах къде бъркам и оттогава имам три хита, четири сезона като треньор в Гласът на България, имам собствен канал в You tube с над 50 хиляди последователи. Имам самочувствие че мога да се справям сама.

– Казахте, че не ви е харесал системата в Пайнер. В последните месеци говори за проблеми в компанията, но така и не е ясно какво се случва.

 -Когато не съм част от тази система, тя вече не ме вълнува. Познавам господин Димитров повече от 20 години. Той наистина е бизнесмен, който разбира от това което прави. Но сегашната ситуация е резултат от решенията  и поведението на много мои колеги. За да се променя една система не е виновен само един човек.

-Колебаете ли се дали сте взели правилното решение в периода, когато ви е било най-трудно?

 Напускането на Пайнер не беше емоционално решение. Преминах през много етапи и на разбиране, и на диалози, и на гняв- на всичко. След това реших да си тръгна. Така че и за миг не ми е минавало през главата, че съм сгрешила. Бях премислила всичко, а и напуснах в момент, когато не бях издавала песни, нямах хитове от две-три години. Така че знаех, че не съм в изгодна позиция, Но въпреки това си тръгнах и се справихме заедно с Цветин.

– Хората смятат, че фолк певиците имат висок стандарт на живот. Имала ли сте проблеми в чисто финансов план?

– В началото на кариерата ми съм пътувала на стоп за участие. Нямах кола, ходихме по участие с автобус, понякога на стоп. И да се изкарват пари, има достатъчно големи разходи в бранша за клипове, музика и текстове. Да не вярват хората на всичко, което се пише.

– Това че с Цветин и работите заедно, не ви ли се отразява на отношенията?

– Не, разграничили сме нещата. Когато съм на сцената, съм певицата Камелия и той до мен е професионално. Когато сме си вкъщи, съм жена му, приятелката му, любовницата му.

 -Вие сте сред най-сексапилните изпълнителки. Добра домакиня ли сте?

 -Да, аз съм жена, преди да съм певица. Домакинството по принцип е женска работа, въпреки че вкъщи готви Цветин, защото го прави уникално. Той готви специално за мен, така че си имам персонален готвач. Изцяло се грижи за хранителния ми режим, за продуктите, които ядем. Иначе аз подреждам масата, обичам да създавам обстановка, да мия чинии. Занимавам се с прането, обичам да домакинствам. Не ми пречат тези неща. Напротив- носят ми наслада. Когато се прибера в 4-5-6 часа сутринта и се събудя на обяд ми е приятно да си оправя леглото да си сипя чаша чай, да седна си поговори с Цветин.

 -Спазвате ли специален режим?

– Храня се веднъж дневно – вечер, но пия вода, чай, приемам много добавки, като водорасли. Изключвам тесто, бяла захар.

-Колежката ви Глория наскоро представи своя биографична книга. Вие мислите ли да опишете живота си?

– Да имам такова желание, но смятам че сега не му е времето. Мисля, ти предстоят още много хубави работи, които да ми се случат и които да включа в книгата.

1 Коментар
  1. Нина Колева казва

    Не харесвам поп фолк,но съм била гост в предаване,което тя водеше..Голяма сладурана и на живо…със страхотно чувство за хумор..Късмет и здарве на Камелия!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече