Слави си върна Виктор Калев срещу 5 бона заплата

0

- Advertisement -

Виктор Калев се оказа единственият човек, от екипа на Слави Трифонов, който е напускал и се връща отново в неговото шоу. Бившата звезда на „Шоуто на Слави” извади от нафталина до болка познатите образи на Ранърса, Деса поетеса и Гугутка Заспалова и пак се прави на клоун в вечерите на актьорите по телевизията на Слави, видя show.bg.

Брилянтният актьор напусна забавното предаване преди четири години и започна да се изявява на свободна практика. Слави обаче така и не успя да си намери друг фаворит.  Оказа се, че Виктор е един от малцината, напуснали предаването, който е запазил цивилизовани отношения с бившия си шеф. Злопаметният Трифонов още не може да прости предателството на Росен Петров, Любо Нейков и Алекс Раева. Причината за напускането на Виктор бе ужасен гаф от страна на шоуто. Само ден след трагедията която сполетя семейството на президента Росен Плевнелиев, който загуби сина си, BTV излъчиха епизод от Шоуто на Слави, в което Калев пародира държавният глава. След случилото се Калев изпадна в дълбока депресия и повече не се появи нито веднъж на екран, макар че вината за излъчване на стар запис по време на лятната ваканцията на шоуто изобщо не е негова.

 Моноспектакълът за живота си „Грамофонът”, който Калев създаде, се радваше на огромен интерес, но с  времето интересът към спектаклите станаха рехави. Финансовите му постъпления недостатъчни.

 Виктор се надявал да получи покана от някои от големите ни театрални режисьори или роля в някой от филм, каквато бе мечтата му, но уви, това не се случи.  Той използвал посредничеството на колегата си Краси Радков, за да се върне обратно при бившия си шеф. Слави само това и чакал. Двамата си уговорили среща и Виктор изобщо не се колебае дали да приеме, тъй като оферта била добре дошла за него. Трифонов му предложил да получава 5000 лв.,  за да включи във „Вечерта на актьорите” със старите си персонажи, писа „Минаха години”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече