Бойко Кръстанов набута гаджето в сериал на Би Ти Ви

0

- Advertisement -

Гаджето на Бойко Кръстанов най-накрая има реален шанс да се прочуе с нещо друго освен с връзката си с младия актьор. Блондинката Виттория Николова ще изгрее в национален ефир със сериала на Би Ти Ви „Слънчев бряг”. След година и половина чакане комедията, заснета в хотелите на скандалната мошеническа фамилия Арабаджиеви, най-накрая намери място в програмата на телевизията. Стартът ѝ е през февруари.

Според информация на „Уикенд” Бойко Кръстанов, който изпълнява една от главните роли в новата продукция, лично е настоял да предложат работа и на неговата любима – Виттория Николова, която всички в обкръжението ѝ наричат Витя. Момичето има доста интересна и нестандартна външност, заради която зрителите лесно биха я запомнили. Говори се също така, че никак не е бездарна като актриса. Но кой знае защо не може да се похвали със значими професионални ангажименти, нито с популярност, за разлика от мъжа си, в чиято сянка живее вече близо 4 години. Връзката ѝ с младия актьор започва в началото на 2016 г. Оттогава всички познават Витя единствено като „гаджето на Бойко”. Най-накрая обаче се появява шанс за промяна на това положение, благодарение на „Слънчев бряг”, който е първият сериал на Иван Христов и Андрей Арнаудов.
Все още не е ясно точно каква е ролята на русокосата актриса в продукцията, но съдейки по рекламите, които вече се въртят в ефир, тя ще играе това, което е и в реалния живот – жена на Бойко Кръстанов. Неговата роля е на управител на хотел в Слънчев бряг, а нейната – на половинката му. Ролята ѝ не е толкова значима, колкото на актьора, но пък е реална възможност Витя да направи впечатление на зрителите и да даде заявка за по-забележителни ангажименти в бъдеще. Това зависи не само от представянето ѝ в сериала, но и от цялостния рейтинг, който продукцията ще успее да постигне.

Засега не е съобщено точно кога ще върви новият сериал. Но се знае, че в него са събрани едни от най-големите млади звезди в страната – освен Бойко Кръстанов, там са още считаният за един от най-добрите му приятели Явор Бахаров, както и Иво Аръков, който залага в изпълнението си на характерното за района около Слънчев бряг меко говорене. Това е един от малкото комедийни образи, които актьорът е имал възможност да изиграе в кариерата си. Предстои да разберем как се е справил с него.


Витя се конкурира за зрителско внимание в „Слънчев бряг” със свои млади колежки като Евелин Костова, Лидия Инджова и Боряна Братоева. Двамата с Бойко от известно време са сгодени, но актрисата се тормозела, че мъжът ѝ е много по-популярен от самата нея. Не искала да я приемат просто като „жената” на звездата, а самата тя да постигне успеха, който смята, че заслужава. Дори се заканвала, че ако скоро не ѝ се усмихне шансът, може да се върне в Италия, където е родена, за да потърси късмета си там. Нищо чудно Бойко да я последва. Той вече има опит с работа в чужбина – ирландски полицейски сериал, в който се снима преди време. Смята се, че има всички шансове да се пласира добре и на Ботуша, стига да реши.
Що се отнася до сериала „Слънчев бряг”, той трябваше да тръгне още миналата година по Би Ти Ви, но телевизията отложи старта му.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече