Глория хващала с любовници бившия си съпруг Илия Загоров

0

- Advertisement -

Глория се развежда с композитора Илия Заговор, с когото имат дъщеря Симона, без каквито и да било скандали. Никога не са казали публично лоша дума един срещу друг. И може би това е подхранило през годините най-различни слухове за причините за разлъката им. В книга си Глория най-сетне разкрива мистерията, научи Show.bg


Разривът настъпил след 10-12 години щастие и хармония, в които съпрузите не се разделяли и за час. „Омръзнахме ли си, славата ли не ни понесе – не знам, но в един миг любовта сякаш изчезна. И двамата бяхме популярни, но дойде моментът, в който той заяви:

„Аз съм Илия Загоров, аз не съм мъжът на Глория.” Зле му се отрази славата… Помня, че като започна да казва: „Ще се занимавам с някакви песнички аз, ще дрънкам на китарата!…”. „Илия, защо разсъждаваш така? – питах го. – Капка по капка става вир. Когато знаеш какво искаш, успехите се натрупват и вървиш напред”, пише Глория.

А двамата само да седнели – правели хубава песен, която публиката обиквала. Толкова много хитове, хората им се радвали. И защо не могъл да го разбере, пита се и тя. Не оценил, че това му е призванието, че има талант. Глория се опитвала да го подкрепя, но за съжаление тандемът им се разпаднал.

„Започнахме да се караме, да си правим напук – стана ежедневие. Аз научавам за много негови забежки… Веднъж го попитах: „Добре, защо го правиш? Какво не ти достига?”. „Защото ми обръщат внимание”, каза ми той. Тогава разбрах, че може би доста неща не знам за него”, пише Глория за последвалия развод, цитира Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече