Емилия разкри защо не пусна новата си песен при Пайнера

0

- Advertisement -

В последните дни на 2019 г. се развихри голям фолк скандал. Емилия пусна новата си песен, но тя бе качена в нова платформа на певицата, а не както досега в официалния канал на „Планета“. 

Наличието на музикален канал на певицата накара мнозина да смятат, че тя е била шута на продуцента си Митко Димитров и ще е поредната звезда, която ще продължи пътя си като самопродуциращ се изпълнител. 

Емилия търпеливо изчака да види докъде ще стигнат фантазиите на някои медии и чак тогава реши да внесе яснота по този казус.“В навечерието на новата година, изпращам старата с най-добри пожелания и благодарности на семейството ми и целия ми екип,които са неотлъчно до мен,на Мария и Митко Димитрови за цялостната подкрепа през тези 19 години,които сме заедно. Искам да подчертая,че продължавам да бъда част от фирма Пайнер и отделянето ми в личен видеоканал – emilia.online е нещо съвсем нормално за този етап от кариерата ми.Това отделяне не е в разрез с взаимоотношенията ни със семейство Димитрови, които ми дадоха пълната си подкрепа и са неотлъчно до мен във всички мои проекти. Този канал е създаден, за да представям не само новите си проекти, а и части от личния ми живот, стари видеа, които няма къде да бъдат видени, както и подготовката за всичко предстоящо“, написа Емилия часове, преди да посрещне новата 2020-а година.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече