Гущеров се разори за рождения ден на жена си, дал 6 бона само за балоните на Светлана

0

- Advertisement -

Християн Гущеров почти се е разорил, за да организира рожден ден на жена си Светлана Гущерова, клюкарстват в светските среди. Госпожата стана на 32 години в съботата преди Коледа и по този повод мъжът ѝ пръснал цяло състояние в доказателство на горещите си чувства към нея. Две седмици по-рано я финансирал и за подобаващ шопинг във Виена, пише Уикенд.

Само за балоните, с които е изненадал своята вярна съпруга, Хриси е дал поне 6 бона, шушукат клюкарите. Целият хол на двойката е бил заринат в тях. Те са покривали и пода, и тавана на стаята, показа самата рожденичка, която не пропусна да снима украсата и да се похвали с нея в социалните мрежи. Основният цвят е бил в любимото ѝ розово, което идеално пасва на имиджа на Барби – изключително любим на гостожата.

Огромната кошница цветя, която мъжът ѝ положил в стаята, пък е от разноцветни рози, а отстрани на букета щастливият съпруг е поръчал да се изпише името на жена му. Изключение от бонбоненото розово излъчване на стаята прави тортата – в бяло и червено като мартеница. Затова пък надписът на нея е в пълен синхрон с всички останали демонстрации на любов, направена от Хриси. На сладкиша той е поръчал да се напише: „Ти си сърцето ми, Светлана Гущерова! Честит рожден ден, любов моя, обичам те!” Само че думите „честит рожден ден” са с главни букви, вероятно защото така е модерно напоследък в средите на хора от неговия ранг.
За да покаже колко се радва на изненадата, Светлана се е щракнала насред стаята, скромно придържайки два балона, облечена в тоалета, с който най-вероятно спи. Тя си е направила и специална фотосесия с балони – вероятно също платена от мъжа ѝ, за да има спомен от паметния ден. За нея е издокарана в друг тоалет – комбинезон и боти с висок ток. Балони е имало и в ресторанта, в който е събрала близки и роднини да ядат и пият за нейно здраве.


Колко пари е пръснал любимият ѝ там, не е ясно, но като се имат предвид само неговите консуматорски навици в подобни случаи, а към тях се допълнят и тези да обкръжението му, вероятно става въпрос поне за 5-цифрена сума. Родителите на рожденичката също са се отчели. Те са изпратили луксозно курабийки, специално украсени с разноцветна глазура. На част от тях със златни букви е изписано, че са от мама и татко.


Всички тези разходи се допълват от предколедната обиколка във Виена на Светлана, в която я е придружил приятел фотограф с изявена склонност към пръскането на чужди пари. Двамата заедно са вършали им бутиците, докато не им дойде коледното настроение. Какъв е резултатът от това върху кредитните карти на Гущеров, едва ли някой би се наел да изчислява.


Между всички тези глезотии Светлана намери време да се разпише с трогателно послание в социалните мрежи, посветено на личния ѝ празник. От него става ясно, че парите и вещите не са ѝ никак важни. „Днес, на моя ден, аз знам, че и нищо да нямам, щом любовта е в сърцето ми, съм най-богата на света! Отминаващата 2019-та щедро ми поднесе най-голямата награда – да обичам и да бъда обичана. От тази наша любов се роди едно малко сърчице, което днес бие в ритъм с нашите! За да ни научи, че тя, Любовта, е по-силна и по-ценна от всичко! Затова на моя ден си пожелавам две неща – здраве за мен и моите близки, и Любов, която да изпълва сърцата ни!”. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече