Драма! Щерката на Костов с втори развод

0

- Advertisement -

Мина напусна съпруга си след едва две години брак

Семейна драма вгорчи празниците на Иван Костов. На 23 декември бившият премиер закръгли 70 години, но хубавият повод бил помрачен от

Близки до Командира издадоха, че по-малката от двете му дъщери – Мина, се разделила и с втория си мъж, с когото се венчала през 2017 година.

За да покаже, че любовта ѝ с Асен е вече в миналото, Мина Костова дори заличила снимките от сватбата им, които красяха профилите ѝ в социалните мрежи.

Командира няма много поводи за радост

Това е втори развод за наследничката на бившия премиер, която се раздели в съда с първия си мъж Георги още през 2010 г., след повече от 10 години брачно съжителство.

Очевидно още по-кратко е издържала връзката на икономистката с жених №2, с когото живееха уж щастливо в китно градче във Финландия.

Поне безпроблемен е бракът на кака ѝ Яна, която е омъжена за италианец, от когото има дъщеричка. Тя, мъжът ѝ и внучката на Костов все още живеят в неговия палат в „Драгалевци“.

Зад високите му огради политикът прекарва по-голямата част от времето си. В последно време животът му не е само грижи по райската му градина, а и здравословни и финансови неволи.

В края на лятото Костов се ожали, че са го налегнали здравословни проблеми покрай 2-те данъчни ревизии, които НАП направиха на финансовото му състояние през последните 2 години.

От известно време синият шаман очаквал прокуратурата да започне действия заради 400 000 лева на него и жена му Елена, чийто произход бил доста мъгляв.

Покрай проверките Костов изпаднал в стрес, който се отразил на иначе крепкото му здраве. Изведнъж бившият лидер на ДСБ получил срив на имунната система, който се проявил с херпес зостер.

Той пък довел след себе си проблеми със зрението, които едва не го вкарали в болница. Костов бил под лекарско наблюдение и едва се закрепил, за да може да посрещне юбилея в кондиция.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече