Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Сравниха новата „Мис Люлин” с Тоца! Отнеха й короната след грандиозен скандал, а тя вилнее и псува във фейсбук като каруцар (Всичко за панаира + снимки) - Новини от шоубизнеса

Сравниха новата „Мис Люлин” с Тоца! Отнеха й короната след грандиозен скандал, а тя вилнее и псува във фейсбук като каруцар (Всичко за панаира + снимки)

0

- Advertisement -

Поредният крокодил в коприна и драперии с претенции за красота – никому неизвестната С. Вълкова, която крие дори името си заедно с „работническо-селския” произход, бе коронована за „Мис Люлин” на 14 декември, за да остане без титла само два дни по-късно, узна Show.bg.

Тоца Крокодила зададе модата анонимници без грам финес и с визия на стругарки да покоряват по втория начин конкурсите за красота. И докато Антония Петрова ужаси феновете на красотата на конкурса „Мис България 2009”, десетилетие по-късно поредната нечия любовница прибра, макар и за кратко, короната на „Мис Люлин”.

Оприличената на тиранозавър С. Вълкова се порадва на славата само три дни, след като, замаяна от крехката слава, си позволи тежки псувни по недоволни фейсбукари, разкритикували очевадно нагласеното състезание.

Вербалната агресия доведе дотам, че Пепеляшка от „Люлин” набързо се върна в кухнята и облече старите си парцалки, ако си спомним класическата приказка на Шарл Перо. Спонсорът на кварталното събитие дори си поискал обратно 500-те лева, вложени в гротеската, наречена „Конкурс за красота”.

За капак дори такива убедени женомразци като Евгени Минчев могат лесно да се убедят, че подгласничките на брюнетката са в пъти по-секси. Въпреки фрапиращата несправедливост С. Вълкова се окичи с титлата, макар и за кратко.

Ето първият коментар на домораслата миска след края на конкурса, който обяснява и защо славата й бе толкова мимолетна:

„Всяка заслужаваше да спечели, но избраха мен. Относно короната, че е тежка, така е, но аз съм я заслужила с благородство, с нежност и с грация. Истината, е че е по-добре да си обект на завист, отколкото субект на жалост!”

Според информатор на Show.bg, нагласеното състезание в най-големия столичен квартал е организирано от измислени „бизнесмени”, които с предрешени състезания между квартални „звезди” се опитват да се докопат до поредното нискочело създание с цици, което мечтае за слава, и да го вкарат в спалнята.

Ето какво написа страничен наблюдател на излагацията, което резюмира цялата история в няколко изречения:

„Всичко е много сбъркано в „Люлин”. Конкурсът беше сътворен от тумба псевдобизнесмени на местно ниво с цвят от някоя и друга гърла, дето виси по цял ден салоните за нокти из квартала. Интелектуалното ниво на организаторите и участниците клонеше към чистата нула. Нормално, след избора имаше доста негативни коментари в групата на „Люлин”. И на момичето не му издържаха нервите. ПОСЛЕДВА ОТНЕМАНЕ НА КОРОНАТА.

Правилно решение на организаторите. На фона на умствения багаж – уникално постижение. Организаторите на конкурса са пряко свързани с администрирането на ФБ групата на квартала. Днес баламската написах как един човек става мис и се превръща в никой за 24 часа.

Като виновен за това си е само той. Тъй като писането беше адаптирано с иконки, някой админ не можа да го разбере (пак ще спомена умствения багаж и, за съжаление, този багаж определя какво да се пише в групата …. демек, сами се сещате, че се толерират писанията за басейните на единия админ, салоните из квартала и един платен паркинг) и изтри мнението. Жалко за най-големия квартал и това, което излиза като писане от него. Огромната част от жителите са напълно нормални хора с европейско мислене, но, за съжаление, хубавите неща от квартала не се толерират и, естествено, не се виждат от по-голяма група от хора. Но за скандали и мизерии „Люлин” всекидневно влиза в полезрението на обществото.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече