Кали вече вече се срамува, че е чалга певица, представя се за финансист

0

- Advertisement -

Певицата, която е дипломиран философ и психолог, изкара и сертификат за търговия с валути, пише Уикенд

Кали, която този октомври навърши достолепните 44 години, се похвали с нова диплома. Броени дни преди Коледа, тя изкара курс за усвояване на тънкостите на форекс търговията. Певицата премина интензивно обучение Форекс „А-Z” и вече може да се подвизава като финансист и брокер.

„Благодаря на много специален за мен човек за подаръка, който ми направи и ми даде възможност да опозная един нов свят пълен с възможности и предизвикателства! Благодаря също и на моя ментор Антони и неговата прекрасна съпруга, че ме научиха да плувам сред големите акули на форекс пазара!”, написа Кали във фейсбук към снимка, за която позира със сертификата за преминатия курс.
Това е поредната тапия, с която се хвали пайнерката. Изпълнителката на „Фиеста” и „Que Pasa” има няколко тапии за най-различни професионални квалификации. „Имам богата колекция от дипломи: джаз пеене, манекенство, испански език, английски език, шофьорство, стругарство, заварчик, технолог на цветни метали, бакалавър философия, магистър по трудово организационна психология – 10, аз съм един всестранно образован човек”, сподели Кали във визитката си преди време на влизане в Къщата на „ВИП Брадър”. Певицата започва работа още на 18-годишна възраст, когато заминава за Виена. В австрийската столица певицата се изявява в таверна „Сократес” с артистичния псевдоним Ана-Мария всеки четвъртък, петък и събота. През останалото време с оркестъра обикалят с оркестъра Виена и свирят в бузукия. Кали се изявила даже по националната телевизия ORF2. В австрийската столица се научила да свири на китара и баглама и посещавала уроци по джазпеене при композитора Александър Пантеловски. Впечатлен от добрия контрол на гласа и импровизация с джаз ладове, показани Кали, от името на лицензираната си школа той й издал диплома за преподавател по джаз.


Кали се качила за първи път на сцена – платформа от трактор, едва на пет години. И от тогава не е спирала. По-любопитното е, че тя някак успява да съчетава музикалната си кариера с грижите за тримата си сина. А в последно време певицата се е посветила и на придобиването на най-различни професионални умения. Тя възпитава и синовете си да бъдат самостоятелни и находчиви.
Ако един ден реши да слезе от сцената, Кали може да избира между няколко професионални изяви. „Имам всички нужни дипломи за учител, и съм ги изкарала с учене, а не с помощта на дигиталните си устройства. За държавния ми изпит трябваше три дни да преподавам на деветокласниците в „Жюлио Кюри” и много добре ми се получава. Професиите на лекаря и учителя са повече призвание, отколкото всичко останало. Да работиш с млади хора е изключително удоволствие, нищо, че е ниско платено. Ще се занимавам и с това някога, но не сега”, споделяла е изпълнителката на „Докато спра да дишам”. Тя се самоусъвършенства и с четене на духовна литература. Вероятно скоро ще се насочи и към придобиването на нова диплома или сертификат. За какво, предстои да се разбере.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече