Лили Иванова превърна НДК в битпазар

0

- Advertisement -

Лили Иванова, която изнесе три последователни концерта в НДК, превърна фоайето на Двореца в битпазар, възмутени са нейни фенове.

Явно високата цена на билетите не е вързала сметките на Лили и тя решила да докара нещо отгоре. На импровизирана сергия пред концертната зала се продаваше последният албум на естрадната легенда „Сведана”, тениски  гарнирани с лика на примата и разни артикули от фалиралия й онлайн магазин.  

„Новият албум “Севдана” във формат грамофонна плоча и двоен компакт диск, както и всички останали артикули с марката Li, можете да намерите на щанда в централно фойае срещу главния вход на НДК”, гласеше съобщение в официалната фейсбук страница на примата.

Много от последователите на звездта заподозряха, че зад това пошло начинание стои пиарката на Лили Иванова – Петя Иванова. Звездата е толкова обсебена от въздебеличката Петяя, че не контактува с никого лично.  Говори се, че Лили Иванова, която се слави с железния си характер и не особено благ нрав е позволила на тази дама да я манипулира.

„Беше някак грозно, лъхаше на евтино печалбарство. По цял свят  звездите също продават албумите си преди или след концертите си, но тук бе някак грозно. Точно като на пазара „Илиянци”, остана да продава и бельото си”,  възмущават се фенове на естрадната певица.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече