Наталия Симеонова пак любовница на Стенли

0

- Advertisement -

Наталия Симеонова от години не е под светлините на прожекторите или поне от момента, в който емблематичното й предаване „Море от любов“ падна от екран.

Чаровната блондинка, която рядко говори и пред медиите, особено пък за личния си свят, този път няма как да скрие промените, които й се случват именно там.

Тв водещата поднови отношенията си с певеца Стенли, който е популярен в публичното пространство, освен като композитор и певец, също и като една от големите любови на Наталия Симеонова.

Двамата си проговориха отново след години мълчание и всевъзможни словесни битки по медиите, а обрата в отношенията им със сигурност е изненадал и самите тях.

Преди няколко седмици рок музикантът издаде първия си албум от 17 години насам, а за изненада – зад създаването му стои именно някогашната звезда на „Море от любов“, която е автор на текстовете на три от песните в албума, пише „Галерия“.

Всъщност Наталия е първата голяма любов на Стенли. Срещат се в началото на прехода, когато той е вече известен изпълнител, а тя – все още никому непозната красавица. Връзката им започва на шега, но коренно променя възгледите на Стенли. Изкарват заедно три години и половина и след раздялата им той изпада в дълбока депресия, отказва да се вижда с когото и да е и спира да твори. 

Като следствие от раздялата в Стенли се отключва стар проблем – той започва отново да заеква – дефект, който е имал в детските си години. След раздялата им тя го обвиняваше, че бил болезнено ревнив и й изневерил, а той – че му кръшкала с Денис Ризов. 

„При цялото му тиранично поведение, той изкара мен злодея. Гонил е от къщи мои колеги и приятели.“, споделяла е Наталия. Спомените на Стенли обаче са други.

„Тя беше още с мен, а имаше връзка с него. Беше ужасно да се прибира в малките часове и да ляга в леглото ми, след като малко по-рано е била в неговия креват.

За рождения й ден нямах пари и й купих само цветя. Тя излезе, прибра се на сутринта и докато пиехме кафе, я попитах какво са й подарили приятелите й. Тя ми рече: „Виж сам“. Погледнах през прозореца, долу имаше паркирана чисто нова кола, подарък от Денис. Накрая не издържах, взех си багажа и се махнах“, връща лентата музикантът. 

Към днешна дата обаче, изглежда томахавките са заровени и Наталия и Стенли отново са приятели, а дали отношенията им ще се задълбочат отново, само времето ще покаже.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече