Ники Михайлов натири брата на Алисия от общия им бизнес

0

- Advertisement -

Вратарят Ники Михайлов е прекратил дружбата си с брата на фолк дивата Алисия. Вратарят е прокудил Иво Дойчев от скъпарската кръчма, която държи в базата на БФС в Бояна, научи „Уикенд”. Преди две години футболистът навлезе в дълбоките води на бизнеса и започна да трупа пачки със заведение в националната база, където по „чиста случайност” доскоро бе шеф татко му Борислав Михайлов, наричан още Боби Перука.Баровското заведение отвори врати края на май 2017 г., но собственикът му се стремеше да остане в сянка. Проверката на „Уикенд” установи, че вратарят притежава кръчмата чрез фирмата „Гранде НМ”, която е регистрира още преди няколко години, по време на връзката му с фолк певицата Ася Дойчева, по-известна като Алисия. Вратарят е едноличен собственик на капитала в „Гранде НМ” (абревиатурата вероятно идва от името му – Николай Михайлов, б.р.), като управител на заведението бе Иво Дойчев – брат на чалга дивата.
Проверката ни показа, че Иво е премахнат от управата на заведението в началото на този месец и е заменен от ортака на Ники – 24-годишния Павлин Николов. Докато вакарелката и Малката Перука мачкаха чаршафите като официални любовници, синът на Боби Михайлов и Иво бяха много близки. Братът често изпълняваше функцията на личен шофьор на слабия вратар с голямо самочувствие. След като връзката се разпадна, чалгаджийката вече не ще и да чуе за Малката Перука, но брат й продължи да бъде управител на фирмата и на заведението в Бояна. Самата кръчма е в конфликт на интереси, защото Ники я получи от татко си Борислав Михайлов докато той бе президент на БФС.


Ники е премахнал името си от още две фирми, които се водеха негови. Не е ясно дали фиктивно са сменили собствениците си или просто е решил да се концентрира над бара, които държи и шивашка фирма в Пловдив, чиято основната дейност е търговия с текстил, облекло, обувки и кожени изделия. Вратарят явно мисли за бъдещето и за прехраната си след футбола.


 „Най-новото бижу на София с най-хубавата гледка. Очакваме ви да пиете кафето си през деня, а вечерта с пура и скъпо уиски, докато на съседната маса може да са звездите на българският или световен футбол, а и много други ВИП личности”, гласи рекламата на кръчмата за баровци, гордо ширнала се в държавен имот. Репортер на „ Уикенд” установи, че охраната на базата на БФС, за чието построяване отидоха 10 милиона евро, не допуска простосмъртни до заведението. Ако все пак успеете да влезете, ще трябва да си бръкнете по-дълбоко в джоба, защото цените са далеч от народните.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече