Алисия се излага жестоко в „Маскираният певец”! Сравниха я с Валентина Хасан и нейното незабравимо „Кен ли”

0

- Advertisement -

Пълна излагация се оказаха опитите на Принцесата в „Маскираният певец” да пее на английски. Който и да стои зад маската, е ясно, че не само не владее езика на Шекспир, но дори не си прави труда да научи дословно текста на парчетата, които изпълнява, било то и без да го разбира, видя Show.bg


Вместо това певеца зад маската ги запомня по слух, а резултатът е, че си измисля думи, които не съществуват в нито един език по света. И за да не личи много този проблем, влага огромно старание да смотолеви това, което пее. Проблемът лъсна с пълна сила в изпълнението на хит на Майкъл Джексън миналата седмица, който е толкова популярен, че дори хората, които не са фенове, знаят голяма част от теста. Принцесата обаче се оказа тотално неподготвена. Докарваше го на мелодия, но не и на думи.

Ако шоуто беше конкурс за млади таланти, тя щеше да е новата Валентина Хасан, която преди години „изгря” в „Мюзик айдъл”, опитвайки се да пее на „американски”, който сама си бе измислила. По този начин се роди „хитът” на Валентина „Кен ли”, който години наред караше авторката си да се изчервява от срам, но пък стигна до самата Марая Кери.


В случая с Принцесата положението не е много по-различно. Ако под маската наистина се крие Алисия, в което зрителите на предаването са 100% сигурни, тя би трябвало да потъне вдън земя от срам от своите неуспешни опити да интерпретира английска реч. Чалгаджийката е завършила испанска гимназия и се очаква, че се справя добре с езика на Сервантес. Но вероятно в опит да се скрие предпочита да пее неща, от които нищо не разбира, пише Уикенд. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече