Златна класика: Златка Райкова и Алисия се обиждат на парцал, джудже и платена жрица!

0

- Advertisement -

През далечната 2008 година, невиждан скандал разтърси светските среди. Паметливи помнят чутовните панаири между певицата Алисия и Златка Райкова.

Всичко тръгна от Валери Божинов. Певицата спомена, че Златка се е опитала да й го вземе. Плеймейтката се ядоса и в интервю заяви, че Алисия е платена жрица. Тя най-отговорно заяви, че Алисия има право да се 1ядосва, тъй като всъщност Валери проявявал интерес към нея, не обратното. Алисия наистина прекали с нападките срещу нея, затова Златка решила, че трябва да разкаже на всички как Божинов й се обадил през нощта, след което я поканил на вечеря в известен столичен клуб. След което продължил да й пише вулгарни съобщения. В емоционалното си интервю Райкова каза:

„Алисия е заприличала на едно джудже, което вече е заприличало на нищо. Преди да е с Божинов и преди да сложи скъпите парцалки, не можеш да си представиш за какъв евтино облечен парцал става въпрос! Аз ти казвам наистина – това момиче е било на повикване. Ама на хиляда процента! Преди да стане г-жа Божинова е била просто една много евтина проститутка! Лично мога да ти посоча мъже, с които е била срещу заплащане. Въобще тя е била евтина проститутка, която всеки може да си поръча по телефона така, както мене никой, никога не може да ме поръча”, каза тя.

„Не ми пука какво твърди Златка за мен. Аз имам това, за което тя може само да мечтае, контрира в „Шоуто на Азис” Алисия.  И допълни: „Кажи ми с какво Златка е известна? Това, че има цици, дето много хора са ги гледали, а вероятно и пипали”.

Думите на Златка явно са я жегнали, защото обяви, че ще я съди. Преди известно време двете изненадващо се сдобриха. И даже заедно се снимаха усмихнати, припомня „България Днес”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече