Никол Станкулова пръсна 5 бона за рожден ден на дъщеря си, организира пищно тържество за малката Теа

0

- Advertisement -

Никол Станкулова и мъжът й Теодор Минев не пестят средства, когато става въпрос за първородната им дъщеря. На 10 ноември малката Теа навърши една година и семейството отбеляза празника с пищно тържество. Синоптичката много рядко говори за личния си живот, но този път открехна леко завесата над него, пише Уикенд.„Измина 1 година! Дори не бях подозирала, че майчината обич е така силна, колкото и банално да звучи! Година, в която всичко друго мина на заден план! Благодарна съм за всяка минута! Всички, които чакате точния момент за дете – не чакайте, просто не знаете какво пропускате!”, изказа се звездата на Нова тв по повод рождения ден на щерка си.
Станкулова искала празникът на хлапето да бъде вълнуващ и пръснала близо 5 бона, за да организира незабравимо парти с лъскава украса, аниматори и много гости. Макар че момиченцето още е в крехка възраст и не разбирало какво точно се случва, присъстващи твърдят, че останали впечатлени от старанието на младата майка да изпипа всеки детайл.


Никол все още се придържа към позицията си, че не желае да показва детето пред широката аудитория. Когато бебето се роди, тя разкри единствено името му, а всички останали подробности запази само за семейството и близките си. Красавицата вярвала, че щастието обича тишината, затова пазела Теа от любопитните хорски погледи. Връзката си с милионерския наследник Теодор Минев също избягвала да демонстрира, за да не предизвиква завист и уроки. Поради тази причина вързала на ръката си и червен конец, който да я пази от „лоши очи”.


Станкулова е споделяла, че иска още деца от дългогодишния си партньор. Синоптичката и заможния Минев са сгодени, но още не са определили дата за сватба. Пред свои близки се оправдавали, че вниманието им било погълнато от Теа, която е кръстена на баща си, та засега не бързали да минат под венчило. „Така или иначе вече сме семейство!”, казвала Никол.
Къдрокосата хубавица е признавала в социалната мрежа, че животът й много се е променил, откакто станала майка. Тя качила едва 11 килограма по време на бременността и до последно не й проличало, че носи дете в утробата си. Станкулова е категорична, че не е спазвала никакъв хранителен режим, а стройната си фигура дължала на добрия ген.

Малко след раждането тя  неустено изчистила всички излишни килограми от себе си.


Противно на очакванията, Никол не родила в частна болница, а предпочела дръжавната, макар че броила известна сума за избор на медицински екип. Бебето се появило на бял свят в края на 9-ия месец, а не преждевременно, както гласяха плъзналите клюки. За името родителите имали някои колебания, но в крайна сметка Станкулова настояла да го кръстят Теа. Другият вариант бил името Елена – на майка й, но той отпаднала впоследствие. Синоптичката се върна на работа 4 месеца след раждането, но не разчитала на детегледачки, а се доверявала единствено на майка си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече