Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Мариана Маринова: Влязох във „Фермата“ за да изпитам себе си, нямам време и място за мъж - Новини от шоубизнеса

Мариана Маринова: Влязох във „Фермата“ за да изпитам себе си, нямам време и място за мъж

0

- Advertisement -

Носителката на титлата „Мисис България“ Мариана Маринова, която стана любимка на зрителите в риалити формата „Фермата“ , признава пред „Телеграф“, че отдавна е искала да влезе в шоуто и се радва, че го е направила.

„Mного исках да вляза във „Фермата”. Аз съм човек, който обожава всякакви екстремни работи, всякакви мизерии. Противно на всякакви други очаквания аз съм човек, който предпочита палатка пред петзвезден хотел. Просто, защото ми е по-интересно“, признава миската.

Когато става дума за уроците, които е научила вътре тя е категорична : „Един конкретен урок не бих казала. Аз влязох за да изпитам себе си. Дали съм този човек, за който се мисля. И видях, че аз наистина съм това, което мисля, че съм и всъщност аз не съм била такава, това е много важно да се каже. Аз гледам коментари какво си говорят хората помежду си, какво споделят за мен, общо впечатление някакво. И гледам, че коментират, че  не съм лицемерка, че съм възпитана, че съм тиха, че не съм влизала в интриги, че не съм избухлива, че не се вкарвам в скандали. Всъщност преди аз не бях такава, аз бях човек, който по-скоро е сприхав, лесно избухвах, лесно влизах в конфликти с хора, правдата беше само и единствено моята гледна точка. Такава бях, и изведнъж много се променях, променях, започнах да търся някакви други ценности. Някак си почнах да се вглъбявам в някакви други неща не толкова материални, колкото душевни. Обаче аз не знаех дали наистина съм станала такава или играя роля пред себе си, за да се задоволявам от резултатите. И открих, че наистина съм този човек, който смятам че съм. Има още неща, на които трябва да се уча, разбира се“.

Във формата Мариана влезе с една много голяма заявка, че е добър човек и иска да научи децата си да бъдат добри хора“Аз влизам със заявката за добър човек. За мен това е най-върховното нещо. И да влезеш с такава заявка и да се провалиш би било ужасно. И аз много пъти съм си го мислила това докато бях вътре, наистина да покажа, че съм добър човек. Съответно и децата, съответно и хората, защото аз много пъти на останалите участници им казвах : „Хора, това предаване е положително предаване, то иска да даде и да покаже добрия пример, и ние трябва да бъдем добрия пример. Защото лоши примери в България много. И ние трябва да покажем, че въпреки всичко има някакъв шанс. Аз влязох с измислен етикет от някои хора, но влизайки в това предаване аз им дадох шанс да преразгледат етикета и да видят всъщност, че може и да бъркат. Това, което може би не съм съвсем успяла – казвам че не трябва и никога не слагам етикети, но от време на време ми се случва да дам някое определение за някои хора. Но иначе всичко останало, че съм балансиран човек, че съм спокойна, че не съм избухлива, че съм изключително търпелива, видях, че това наистина съм аз. Защото ако човек може да се прикрива седмица, две или месец… аз бях два месеца в това предаване и това е достатъчно дълго време, в което ти абсолютно изключваш за това, че има камери и за това, че те гледат и сваляш маската в един момент. Колкото да не ти се иска, просто я сваляш. Така че аз лично съм доволна“.

Чисто физически спането на земята е било най-трудно за нея в шоуто. „Много ме съсипа, признавам си. Впоследствие спането на фламингото се оказа още по-тежко (смее се).’

Когато излиза от „Фермата“, миската с трепет очаква реакциите от децата си. „Дъщеря ми е тинейджърка и за нея е много важно да не я изложа. Тинейджърите са много чувствителни на всякакви теми. Тя ми писа – „Браво, мами“. Синът ми- Митко  е супер щастлив. Аз ходя да го вземам от училище, той почва да крещи – майка ми е от „Фермата“, всички деца се събират, започват се едни снимки… Отивам да пазарувам в супермаркета и ако случайно жената  на касата се загледа и пита вие не сте ли… той вече я прекъсва и крещи – майка ми е това, да, тя е от фермата“ през смях разказва Мариана.

Синът й е в първи клас и именно нуждата му от нея е накарало Маринова да е раздвоена между това да остане в шоуто или да отиде при децата. „По-силната мотивация беше да съм с децата навън, защото това е една много важна година за тях, отколкото егоцентрично да се доказвам вътре. И всъщност аз като видях клипа, в който казва липсваш ми, почти през цялото време докато играех си казвах – ами аз ако бия, няма да мога да видя децата. Тоест аз имах едно такова чувство, което ме дърпаше от това да давам всичко от себе си. Наистина си го признавам и се надявам да не съм разочаровала хората“, споделя брчнетката и допълва :“ ‘а мен това предаване чисто психологически ми беше много по-тежко, отколкото физически. Това наистина е страхотно изпитание и за физиката, и за психиката, и за всичко. Игрите са направени така, че понякога е въпрос на късмет“. 

Маринова твърди, че е живота е същата, каквато е била и в предаването. „Съвсем обикновена. Аз не съм много претенциозна. Сега в момента съм се съсредоточила страшно много върху децата. Особено върху Митко, защото е първи клас и изисква много грижи, внимание и отношение. Дъщеря ми пък е в гимназията за първа година, ново училище и там също изисква много внимание. Гледам да прекарвам свободното си време с тях“, категорична е миската. Когато са заедно, те прекарват времето си така : „ Като начало започнахме да обичаме България. Взехме си книжки със стоте национални обекта. От около година и половина го правим това и имаме от над 60 обекта събрани печати, което е много пътуване, това е почти всеки уикенд. Правим си екскурзии. Сега ходихме от София, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Варна. На връщане минахме през Провадия, където има една много яка крепост. И така примерно събрахме пет печата в един уикенд. И, разбира се, гледам да излизам и с приятелки и да се забавлявам“.

Като стане дума за мъже обаче, Маринова е лаконична. „Няма кога. Нямам място за такова нещо. Знам ли, мъжете вече ги няма, но  ние жените всъщност сме си виновни за това. Ние сме виновни за това, че ги научихме мъжете на лесно и те не искат да инвестират в нас внимание и отношение. На въпроса какво трябва да притежава един мъж, за да спечели сърцето й, тя през смях казва : „Аз мисля, че нямам никакъв шанс да намеря такъв мъж. Един мъж като начало трябва да притежава търпение. В България мъжете искат всичко да им е лесно“.

„Много ми е важно да кажа нещо – аз никога не съм била „Мис силикон“. Аз съм измислила тази марка, разработила, организирам събитието десет години, но не съм го правила, за да участвам аз.“, споделя Мариана пред „телеграф“ по повод непрекъсните подхвърляния, че е „Мис силикон“. Сега й предтоят предстоят няколко международни конкурса, заминаваме за Испания, Доминикана и Филипините. „Кастинг директор съм в повечето конкурси. Избирам участничките“, обяснява Маринова.

След участието във формата на Мариана й предстои да се захване и с една кампания, която ще зарадва много жени. „Аз знам, че красотата не е всичко и че външния вид изобщо не е определящ,но също така знам, че има много хора, които не се чувстват красиви или поддържани и това е тяхното оправдание за неуспехите им. И на нас много ни се иска да направим една кампания и да подарим красота на жени, които смятат, че това е нещо, което им пречи в живота. Как ще се случи това? Ще чакаме да ни изпращат техните истории. Петте истории, които са най-трогателни ще ги вземем, като абсолютно безплатно ще променим в тях това, което не харесват, което мислят, че ги спира“., разкрива  още миската.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече