РЕЗИЛ: Държавна служителка се вихри като актриса от розови филми

0

- Advertisement -

Авторитетният светски сайт HotArena публикува сигнал на свой читател, в който пише, че юристконсултът на кметство ‘Изгрев“ в столицата се вихри като порно актриса във Фейсбук, видя show.bg.

Предлагаме ви текста без редакторска намеса, а изводите оставяме на вас:

„Здравейте, пише ви възмутена колежка на юристконсулта на кметство „Изгрев” в София. Мадлена Иванова е името на държавната служителка, която срива имиджа на институцията в която работи. Ако погледнете профила й във Фейбук ще останете потресени от снимките там. Оставам с впечатление, че това са снимки правени за мъжки списания с еротично съдържание. Личния живот затова е личен, затова няма спор. Но не намирам за подходящо на страницата, в която пропагандираш подкрепа на кандидат-кметска кампания да се мъдрят такива кадри. Явно в България всичко е възможно и това не прави особено впечатление.

Освен с разголените си снимки, Мадлен се слави в кметството като най-сприхавия и скандален човек. Може би тя не се чувства удовлетворена да работи на бюро от 8 до 17. По-сладки са почивките по плажове и дискотеки, но всеки сам избира какво да работи. Друго, което прави впечатление на всички колеги е, че Мадлена поддържа доста висок стандарт на живот, който няма как да си осигури с чиновничекса заплата. Живее в луксозен апартамент под наем, кара скъпа кола, дрехите й са маркови. Твърди, че от години няма приятел. Все странни истории, които поставят много въпросителни около личността на т.нар. юристка”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече